Jogi nyilatkozat

Adatkezelés

  1. A Mélyben és Reményben Alapítvány nem tárol és nem kezel személyes adatokat.

Fényképek

  1. A fényképeken szereplő személyek személyazonosságára semmilyen információt nem nyújtunk.
  2. A honlap történeteiben található  nevek minden esetben kitalált nevek, a fényképek nem azt ábrázolják, akir��l a történet szól.
  3. A honlapon található fényképek az Alapítvány tulajdona, felhasznál��suk az Alapítvány engedélyével lehetséges. Minden szerzői jogunkat fenntartjuk a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI.törvény alapján!

A honlap tartalma

  1. A honlapunkon megjelen���� minden tartalom, így a tájékoztatók, leírások, cikkek, a képek, a honlap grafikája vagy bármely más egyéni, eredeti megoldásunk szerzői mű (a továbbiakban: “mű”) a fenti törvényben és a Ptk-ban megfogalmazott szerzői jogi oltalom alatt áll.
  2. Az oldalainkon olvasható művek szerzői a művekben olvasható eltér�� rendelkez��������sek hi����nyában műveik többszörözését az alábbiak szerint engedélyezik: elérési út (link) bemásolás����val az eredeti, hiánytalan ��s módosítás nélküli tartalmat külön engedély nélkül. Minden más esetben kifejezett írásbeli hozzáj��rulás szükséges a felhasználáshoz.
  3. Tilos a fenti m��veinkről bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra történő t��bbszörözése, ����tdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvet������������tése vagy más módon történő felhasználása az írásbeli előzetes hozzájárulásunk nélkül.
  4. Irodánk tartalmi elemenként, fényképenként 100.000,-Ft kártérítésre tart igényt, amennyiben az oldalról jogtalan másolás, többszörözés vagy bármi jogsértés történik!